Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اقدام رژيم صهيونيستي در محاصره نوار غزه طي 12 سال گذشته، باعث جان‌باختن بيش از هزار شهروند فلسطيني ساکن اين منطقه شده است.
به گزارش روز دوشنبه پارس تودي، «احمد الکرد» هماهنگ کننده انجمن موسسه هاي خيريه فلسطيني در نشست خبري با عنوان «قربانيان محاصره غزه» گفت، تاکنون بيش از هزار نفر از جمله چندين کودک بر اثر محاصره ظالمانه غزه از سوي اسرائيل جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الکرد افزود، همچنين 450 نفر بر اثر وخامت اوضاع بهداشتي و پزشکي در غزه از جمله کمبود دارو و تجهيزات پزشکي جان خود را از دست داده اند.
اين در حالي است که تنها در سال 2017 حدود 57 شهروند فلسطيني ساکن غزه بر اثر وخامت اوضاع بهداشتي در اين منطقه جان باختند.
تعداد اسرا و شهداي فلسطيني در زندانهاي رژيم صهيونيستيعلاوه بر آن گزينه هاي جايگزين توليد برق مانند موتور برق از آغاز بحران غزه در سال 2006 تاکنون باعث مرگ حدود صدنفر شده است.
هماهنگ کننده انجمن موسسه هاي خيريه فلسطيني اظهار داشت؛ استفاده از شمع، هيزم و موتور برق باعث حوادث آتش سوزي شده و جان شماري از شهروندان بي گناه فلسطيني را گرفته است.
احمد الکرد خاطرنشان کرد، شمار کارگران فلسطيني ساکن غزه که براي به دست آوردن يک لقمه نان در بخش ماهيگيري، کشاورزي و تونل هاي زير زميني با اهداف تجاري جان خود را از دست داده اند به 350 نفر مي رسد.
نوار غزه که بيش از دو ميليون جمعيت دارد؛ بزرگ ترين زندان جهان به شمار مي رود.
با تداوم محاصره رژيم صهيونيستي از سال 2006 و مجازات‌هاي تشکيلات خودگردان فلسطين عليه غزه، اوضاع انساني و اقتصادي اين منطقه به شکل بي‌سابقه‌اي وخيم شده است و دولت وفاق ملي فلسطين پس از آشتي ملي در 12 اکتبر 2017، به تاخير و تعلل در عمل به مسئوليت‌هايش در غزه ادامه مي‌دهد.
تشديد بحران اقتصادي در باريکه غزه
گروه‌هاي فلسطيني اخيرا با هشدار درباره بحراني بودن اوضاع اقتصادي باريکه غزه از اعتصاب، بسته بودن مغازه‌ها و توقف حمل و نقل در شهر غزه خبر دادند.
گروه‌هاي فلسطيني در نشست‌خبري با اشاره به اوضاع بحراني غزه از مقامات فلسطيني و تشکيلات خودگردان فلسطين خواستند به مسئوليت خود عمل کنند و همچنين جامعه بين‌الملل به ارسال کمک‌هاي ضروري به غزه اقدام کند.
براساس اين گزارش؛ گروه‌هاي فلسطيني خواستار بازگشايي مرز رفح، اجازه رفت و آمد و ورود کمک‌ها به اين شهر از مصر شدند.
نقشه غزهباريکه غزه هفت گذرگاه دارد که ارتباط با غزه فقط از اين گذرگاه‌ها امکان‌پذير است؛ شش گذرگاه، تحت کنترل کامل رژيم صهيونيستي و يک گذر در مرز غزه و مصر است که مصر نيز پس از هماهنگي امنيتي با رژيم صهيونيستي آن را براي مردم غزه باز مي‌کند.
گروه‌هاي فلسطيني بار ديگر از اتحاديه عرب و سازمان همکاري اسلامي خواستند براي نجات باريکه غزه اقدام کنند و همچنين خواستار همبستگي بيشتر مردم فلسطين براي مقابله با اوضاع بد اقتصادي اين منطقه شدند.
116/110

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است

به گزارش قدس آنلاین، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر در این باره اظهار داشت: ما تمایل به ایجاد یک کشور فلسطینی و از بین بردن این خشونت ۷۰ ساله علیه فلسطینی‌ها داریم.

وی با اشاره به تهدیدهای رژیم صهیونیستی به حمله زمینی به رفح نیز تاکید کرد: جامعه بین‌المللی راه حل نظامی در رفح را نمی‌پذیرد و چنین اقدامی منجر به ایجاد یک بحران انسانی در آنجا خواهد شد.

شکری افزود: پیشنهادی برای آتش بس در غزه روی میز است و منتظر تصمیم نهایی اسرائیل و حماس هستیم.

وی همچنین تاکید کرد:ما باید شروطی را وضع کنیم که منجر به مشارکت حماس در ایجاد کشور فلسطینی شود.

وزیر خارجه مصر همچنین خاطرنشان کرد: تا زمانی که اشغالگری وجود داشته باشد، طبق قوانین بین‌المللی دلیلی برای مقاومت وجود خواهد داشت.

مقامات رژیم صهیونیستی مدتی است که تهدید به انجام حمله زمینی به رفح می‌کنند اما در نتیجه فشارهای بین‌المللی تا به این لحظه اقدام به این کار نکرده اند.

گفتنی است؛ پس از گذشت ۲۰۶ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۶ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • واکنش حماس به عملیات شهادت طلبانه شهروند ترکیه
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • پیام تشکر کودکان آواره فلسطینی از دانشجویان سراسر جهان
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست