Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ترکیه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک پیرامون وضعیت خاورمیانه و فلسطین اعلام کرد، باید یک مکانیزم بین المللی برای حفاظت از ملت فلسطین ایجاد شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در این نشست وزیران خارجه کشورهای عضو حضور داشتند، گفت، رژیم صهیونیستی به جنایت‌های جنگی ادامه می‌دهد و برای حفاظت از فلسطینی‌ها در مقابل حملات این رژیم باید مکانیزم بین المللی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، تلاش‌ها برای حفاظت از فلسطینی‌ها باید شامل حفاظت فیزیکی باشد و برای این کار باید یک گروه بین المللی با مشارکت نظامی و مالی کشورهای داوطلب تشکیل شود.

چاووش‌اوغلو افزود، حملات اخیر رژیم صهیونیستی جنایت جنگی است و باید عاملان این جنایت شناسایی شوند. رژیم صهیونیستی تنها مسوول حوادث امروز در قدس، کرانه باختری و نوار غزه است. سکوت در برابر ظلم همانند مشارکت در این جنایت است‌.

وی تاکید کرد، محاصره تحمیلی رژیم صهیونیستی بر غزه این منطقه را به بزرگترین زندان باز در جهان تبدیل کرده است. زمانش رسیده که جامعه بین الملل برای توقف حملات صهیونیستی به ملت فلسطین اقدامات قانونی و اخلاقی اتخاذ کند.

چاووش اوغلو افزود، هرکس از تجاوزات رژیم صهیونیستی انتقاد می کند فورا به یهود ستیزی متهم می شود تا دهانش را ببندد اما یهود ستیزی جنایت ضد انسانی است همانطور که اسلام و مسیحیت ستیزی جنایت ضد انسانی است.

وی تاکید کرد، عاملان فاجعه در اراضی فلسطین همین جنایت‌ها را بارها مرتکب می‌شوند تا بر این جنایت‌های سنگین از جمله ظلم به ملت فلسطین، نقض‌های حقوق بشری و آزادی‌های اساسی چشم ببندند.

چاووش‌اوغلو گفت، دلایل اصلی اوضاع فعلی باید به درستی مشخص شوند تا حوادثی که رخ داده به درستی بررسی شوند. بحران فعلی در نتیجه اقدامات تحریک آمیز مداوم رژیم صهیونیستی در قدس، هتک حرمت مسجدالاقصی، سنگ اندازی در برابر آزادی عبادت فلسطینی ها و اخراج آنها از منازل خود در محله الشیخ جراح است.

وزیر خارجه ترکیه گفت، رژیم صهیونیستی در ماه رمضان که ماه عبادت برای مسلمانان است، حمله کرد و حملاتش به نوار غزه فقط شامل برج‌های مسکونی نبود بلکه مدارس و بیمارستان‌ها را هم شامل می‌شد. در این حملات حتی ساختمان‌های سازمان ملل، هلال احمر هم استثنا نشدند و پزشکان غزه در آن حملات کشته شدند.

چاووش‌اوغلو افزود صلح و ثبات پایدار در سرزمین فلسطین ممکن نیست مگر اینکه اشغالگری غیر قانونی و غیر انسانی رژیم صهیونیستی پایان یابد.

وی افزود، حملات اخیر رژیم صهیونیستی بخشی از پاکسازی نژادی و سیاست های الحاق علیه فلسطینی‌هاست.

وزیر خارجه ترکیه در این نشست نقشه‌ای را به همراه داشت که سیاست این رژیم از سال ۱۹۴۷ تاکنون و گسترش رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد، اقدامی که باید امروز انجام شود تنها برقراری آتش بس نیست بلکه باید انرژی جهانی برای پایان دادن به اشغالگری صهیونیستی و محاصره تحمیلی بر اراضی فلسطینی بسیج شود.

چاووش‌اوغلو درباره شکست شورای امنیت در قبول مسوولیت خود درباره فلسطین ابراز تاسف کرد و گفت، این دلیل گفته رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه است که جهان بزرگتر از پنج کشور عضو شورای امنیت است و اگر اعضای شورا به تعهدات اخلاقی خود پایبند بودند به شدت حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به مردم بی‌گناه را محکوم می کردند و اقداماتی برای توقف پاکسازی نژادی اتخاذ می‌کردند.

وی افزود، مسوولیت حفاظت از ملت فلسطین برعهده جامعه بین الملل است. مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه‌ای که ژوئن ۲۰۱۸ صادر کرد، خواستار تضمین سلامت مردم عادی و پایان دادن به تحریم و محدودیت‌های رژیم صهیونیستی بر ورود و خروج به نوار غزه شد.

چاووش اوغلو افزود، مجازات رژیم صهیونیستی بابت جنایت هایش ضروری است تا دیگر چنین حملاتی تکرار نشود. این وظایف برعهده سازوکارهای حقوق بشری وابسته به سازمان ملل و دادگاه کیفری بین المللی است.

وی در پایان بر لزوم احیای روند صلح و چشم انداز راه کار تشکیل دو "کشور" به منظور برقراری صلح میان فلسطین و رژیم صهیونیستی تاکید کرد و افزود، حفاظت از وضعیت قدس، مرکز ادیان سه گانه آسمانی مهمترین عامل یک راه حل دائمی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش بس غزه چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه رژیم صهیونیستی ملت فلسطین بین المللی فلسطینی ها سازمان ملل جنایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۶۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند

محمدرضا علیمرادی  اظهار کرد: با آبگیری پروژه هامونک در تالاب بین المللی هامون با هدف ایجاد زیستگاه حیات وحش، دسته‌های بزرگ پرندگان فلامینگوی مهاجر مهمان هامون شدند.

وی علت حضور پرندگان مهاجر و عدم وجود گرد وغبار را زیر آب رفتن کانون های گردو غبار با توجه به باد شدید بیان کرد و افزود: با توجه به ورود سیلاب‌ها و روان آب‌های منطقه پرندگان مهاجر به منطقه کشانده شده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان عنوان کرد: برخی از این گونه ها به صورت مهاجر عبوری برای برگشت به منطقه سیبری و برخی برای گذراندن فصل تولید مثل به تالاب هامون رسیده اند که این امر موجب ایجاد تنوع زیستی و چشم اندازی متفاوت در این پهنه اکولوژی می‌شود.

وی افزود: مشاهده پرندگان، لانه ها و تخم گذاری آنها در تالاب بین المللی هامون نوید بخش حیات مجدد گونه های جانوری در این تالاب است.

علیمرادی بیان کرد: گونه‌هایی مانند پرستوی دریایی، چوب پا، چنگر، حواصیل، کاکائی، بوتیمار و فلامینگو در هامون هیرمند و در بخش هایی از هامون سابوری به تالاب هامون زیبایی و زندگی بخشیده است.

حفاظت از گونه های پرندگان مهاجر در اولویت است

وی از ایجاد هامونک‌ها در تالاب بین المللی هامون خبر داد و افزود: این هامونک‌ها با هدف ذخیره آب و ایجاد زیستگاه حیات وحش در محیطی امن از تالاب هامون با تعبیه پنج تختک جزیره ای برای زاد و ولد پرندگان مهاجر و بهره مندی ذینفعان تالاب از آب پایدار ایجاد شده است هامونک‌ها به معیشت مردم بومی نیز کمک بسزایی خواهد کرد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در روزهای اخیر ده‌ها گونه از پرندگان مهاجر در حاشیه آبگیرها و تالاب هامون فرود آمده اند، خواستار مشارکت مردم و حفاظت شهروندان از پرندگان مهاجر شد.

وی تصریح کرد: از مردم درخواست می‌کنیم با مشاهده افراد سودجو و شکارچی که قصد شکار و صید پرندگان مهاجر در تالاب بین المللی هامون را دارند بلافاصله با محیط زیست سیستان و بلوچستان تماس بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ژنرال صهیونیست: حزب‌الله منطقه امنیتی حائل در داخل اسرائیل ایجاد کرده است
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • مصر: راه حل نظامی در «رفح» مردود است
  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • گمانه‌زنی تایمز درباره بازداشت سران تل‌آویو به اتهام جنایت جنگی